Можете да изберете от нашите предложения за забавления:

*за цени, моля обърнете се към екипа на хотела или ни оставете съобщение в секция Контакти

Action Aquapark – Слънчев Бряг

– Едиствената по рода си пързалка в България, най-високата (20 метра в небето) и най-дългата (165 м) атракция с изкачване и спускане – Uphill Water Coaster;
– Най-бързата пързалка,“Свободно Падане“, подканяща ви да се спуснете с близо 70 км/ч;
– Най-стръмната, високата 18 метра в небето „Камикадзе“;
– Динамичната „Ниагара“;

Continue reading “Action Aquapark – Слънчев Бряг”

Катамаран

Полудневен круиз с катамаран в залива на к.к. Слънчев бряг и край старинния Несебър. Забавни игри, състезания и анимация на борда, възможности за къпане, почивка и слънчеви бани.

Continue reading “Катамаран”

Ханска Шатра

Това вълнуващо вечерно излизане е прекарано в ресторант Ханска Шатра. Ресторантът, разположен на хълм, предлага великолепна гледка към курорта и съседния Несебър. Обстановката е на владетелска шатра от времето на първото българско царство. Твърди се, че мястото е било използвано като наблюдателен пункт от хан Крум, един от най-великите български ханове в началото на 812 г. преди настъплението в градовете Месамбрия и Анхиало (днешни Несебър и Поморие).

Continue reading “Ханска Шатра”

Вечер на традициите

Мероприятието представлява интерес, както за възрастни, така и за деца – всеки може да разгледа атрактивния зоо кът, представящ разнообразни животни – птици, щрауси, горски и домашни обитатели. На вниманието на посетителите са етнографска колекция от автентични национални носии и предмети от бита на българите.

Continue reading “Вечер на традициите”

Пиратски кораб Black Sam (сутрешен круиз 09:30 – 13:30)

Построен през 2015 г. на палубата му има автентични пиратски фигури в реални размери. Карибската музика и обучения екипаж, облечени в тематични униформи, създават усещане за пътуване във времето.

Continue reading “Пиратски кораб Black Sam (сутрешен круиз 09:30 – 13:30)”

Българско село

17.30 Отпътуване от пунктовете за вземане.
18.30 Пристигане. Разходката из селото отвежда гостите до дама, която е популярна с домашната си лимонада. Обиколката на селото завършва в комплекс Spring. Тук са изложени традиционни занаяти, практикувани от местни майстори, които представят на туристите отлична възможност да си закупят автентични произведение на изкуството за спомен. Continue reading “Българско село”

Несебър Забележителности

13:30 Отпътуване от пунктовете за вземане.
Спрете в ресторант Khan’s Tent за панорамна гледка към Слънчев бряг, Несебър и околността. Напитка за добре дошли, снимки и промоция на пътувания на Балкански празници.
Карайте до стария Несебър. Обиколка с екскурзовод на стария Несебър (приблизително 1 час) и свободно време. Continue reading “Несебър Забележителности”